A Funglish-ról

Németh Rachel vagyok, a Funglish alapítója és nyelvtanára

Amióta a fordító és tolmács mesterszak elvégzése után dolgozni kezdtem 2015-ben, valamilyen módon mindig a nyelvekkel foglalkoztam, ami magába foglalt egyéni korrepetálást, angol cikkek írását és fordítóirodai munkát. 2017-ben kezdtem állandó csoportokkal nyelviskolában dolgozni, ekkor egy nyelvtanári kurzust is elvégeztem. 

Mikor eldöntöttem, hogy hosszútávon a tanítás mellett maradok, elsődleges szempont lett, hogy olyan órákat alakítsak ki a diákjaim számára, amik során nem csak sokat tanulnak, hanem jól is érzik magukat.

Így alapítottam meg a Funglish-t, amely keretében először csak személyreszabott magánórákat tartottam, figyelve arra, hogy a diákjaim érdeklődésének megfelelő, szórakoztató feladatokkal tanuljuk a nyelvet, majd megszületett bennem a Varázskurzus ötlete, amelyben ötvöztem generációnk egyik kedvenc történetét a legfontosabb angol nyelvtani szabályok játékos átismétlésével.
Tapasztalatból tudom, és ebben azóta is hiszek, hogy úgy a legjobb nyelvet tanulni, ha valóban motivációt érzünk arra, hogy ki tudjuk fejezni mondanivalónkat – ezt pedig a tanulónak kedves témák felhasználásával érhetjük el legkönnyebben.

Scroll to Top

Kérj értesítést a kurzus indulásáról